K Kiinteistöasiantuntijat

K Kiinteistöasiantuntijat Oy on Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva kiinteistöjen asiantuntijatehtäviin esim. tekniseen isännöintiin, sisäilmaongelmiin ja vesivahinkosaneerauksiin erikoistunut yritys. Yrityksemme päätoimiala on monipuolisten mittauspalveluiden, kuntoarvioiden, energiatodistuksien sekä korjausrakentamisen palvelujen tuottaminen taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille. Tutustu heidän uusiin kotisivuihin osoitteessa www.kiat.fi.

 

Numerovalo.fi verkkokauppa avattu

Osoitteessa www.numerovalo.fi on avattu uusi verkkokauppa, joka myy näyttäviä numerovaloja taloihin. Valot ovat 19cm korkeita ja 13-18 cm leveitä. Pinta on RST-harjattu, jonka takana on akryylipohja jossa ledvalot sijaitsevat. Uudet asiakkaat saavat avaustarjouksena 9 euron alennuksen koodilla TERVETULOA

K3areenalle pääsynhallinta käyttöön

K3areena otti käyttöön tammikuun lopussa verkkotuen kehittämän pääsynhallintaratkaisun käyttöön. Ajanvarauksen jälkeen hallin ovella vaan soitetaan hallin numeroon ja ovi avautuu.

Samalla järjestelmä pitää huolen siitä, että vain varatuilla kentillä palaa valot.

Venäjän kauppa mielessä?

Osoitteessa www.ventra.fi on avattu uuden yrityksen sivut jotka tarjoavat asiantuntemusta Venäjän kauppaan liittyen.

Sportmixer.fi verkkokauppa päivitetty

Sportmixer Oy on vuonna 2001 perustettu yleisurheilun, pesäpalloilun ja koululiikunnan erikoisliike.

www.sportmixer.fi osoitteessa oleva verkkokauppa on päivitetty avoimen lähdekoodin Prestashop alustalle. Nyt verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen ja omistajilleen entistä parempia ominaisuuksia.

Matti Kajula Oy avasi verkkokaupan

www.mattikajula.com on rakentamisen suojamateriaalien verkkokauppa rakennusliikkeille ja pientilaajille. Tutustu tuotteisiin ja niiden edulliseen hintaan ja tee tilaus!

Kehä kolmosella tapahtuu

Uusi sivusto osoitteessa www.keha3.fi palvelee kehitys ja markkinointi asioissa.

Bold Moves Oy päivitti verkkosivunsa

Logistiikka-alan ammattilainen palvelee asiakkaitaan entistä paremmin verkossa ja huomioi myös mobiilikäyttäjät responsiivisella sivustollaan. Tutustu heidän tarjontaan osoitteessa www.boldmoves.fi

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Toivottaa Suomen Verkkotuki Oy

stars and trees kuusimaisema 800 600

Kaipaatko hierontaa tai pt:n ohjausta?

Sportlund Oy tarjoaa hierontaa ja personal trainerin palveluita. Hieronnot voi helposti varata 24varaus.fi palvelusta osoitteessa https://sportlund.24varaus.fi

Uudet kotisivut löytyvät osoitteesta www.sportlund.fi joka tarjoaa lisätietoa ja hinnaston. Varaa heti aikasi ja nauti heidän ammattitaidostaan! 

Säbää, sulista, pingistä, golffia, bilistä...

K3 Sport Arena tarjoaa paljon mahdollisuuksia aivan kehä kolmosen varrella. Tutustu uuteen viihtyisään liikuntapaikkaan ja varaa vuorosi kätevästä netistä.

http://www.k3arena.fi

Haluatko kivuttoman arjen?

Kipujelppi.fi tarjoaa vaihtoehdon lääkkeille ja luonnollisen tavan hoitaa ihmistä.

Tutustu uuteen yritykseen ja heidän palveluihin osoitteessa www.kipujelppi.fi

ownCloud tiedostopalvelin

Kauttamme saat nyt ownCloud palvelimen asennettuna meidän palvelimelle, teidän omalle palvelimelle tai webhotellin. Ohjelma on kuin ilmaisversio suositusta Dropbox palvelusta ja tarjoaa erittäin paljon ominaisuuksia. Asennamme palvelimen teille ja sen jälkeen voitte kaikkia mahtavia ominaisuuksia ilman lisäkustannuksia. Lue palvelusta lisää täältä.

24varaus.fi palvelussa uusi ominaisuuksia

Uudet ominaisuudet ovat ainakin Suomen mittakaavassa poikkeuksellisia! Pienellä kuukausimaksulla voidaan ajanvarausta laajentaa seuraavilla toiminnallisuuksilla:

  • Käyttäjä pääsee tilaan hälyttämällä ennalta ilmoitettua numeroa (Lukossa oleva ovi aukeaa)
  • Varaustiedon mukaan myös tilan valoja voidaan laittaa päälle ja pois päältä
  • Tilaaja saa graafista statistiikkaa käyttöasteesta ja muista mittareista

Yllä olevat toiminnot vaativat vain sähkölukon oveen ja valojen ohjaukseen mahdollisesti pienen muutoksen.

Lue lisää Keski-Uusimaa lehdestä jossa kerrotaan tapauksesta Keravan Tennishalli

LKV KÄRPPÄ palvelee asuntoasioissa

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa? Ota yhteyttä aidosti palvelevaan LKV KÄRPÄÄN joka toimii Oulun seudulla. Tutustu heidän palveluihin osoitteessa www.lkvkarppa.fi

Suomen Verkkotuki Oy