Olemme toteuttaneet kymmeniä erilaisia verkkosivustoja. Moni yritys hoitaa sivustonsa ylläpidon itse, koska se on erittäin helppoa käyttämällämme Joomla sisällöntuotantojärjestelmällä. Uutiset kohdasta voit lukea myös muista tekemistämme kotisivuista.

Tässä vain muutama esimerkki erilaisista sivuistoista, joita olemme toteuttaneet ja jotka ovat meidän ylläpidossamme:

Lisäpotku Oy

lomakohteita-sivusto Lomakohteita.fi on ilmoitustauluperiaatteella toimiva markkinapaikka, jossa myydään ja vuokrataan lomaosakkeet, loma-asunnot ja lomaviikot. Ilmoituksen voi jättää yritys, yhteisö tai yksityinen henkilö. Tutustu sivustoon osoitteessa www.lomakohteita.fi

 

 

 

Sportmixer Oy

Sportmixer Sportmixer Oy on vuonna 2001 perustettu yleisurheilun, pesäpalloilun ja koululiikunnan erikoisliike. Heidän   asiakkainaan on yksityisten ihmisten lisäksi kuntia, kaupunkeja, kouluja, urheiluseuroja sekä erilaisia yhteisöjä, yhdistyksiä ja järjestöjä.

Tutustu laajaan valikoimaan ja edullisiin hintoihin osoitteessa www.sportmixer.fi

 

 

 

 

Suomen Nettipakkaus Oy

nettipakkaus.fiSuomen Nettipakkaus Oy tarjoaa pakkausmateriaaleja helppokäyttöisen verkkokaupan kautta. Verkkokaupassa on erittäin kattava valikoima ja he kykenevät toimittamaan tilaukset nopeasti. Tutustu itse ja totea verkkokaupan selkeys ja helppokäyttöisyys osoitteessa http://www.nettipakkaus.fi.

Open Source-pohjainen verkkokauppa on nopea pystyttää ja sen muokkaaminen ilmaisilla lisäosilla on nopeaa ja kustannustehokasta.

 

 

 

 

 

 

Remeca Invest

remecainvest-sivustoRemeca Invest on suomalaisten Harri ja Kirsi Sundin omistuksessa oleva kiinteistövälitysliike, joka toimii Espanjassa Torreviejan kaupungissa, Costa Blancan alueella. Toimintamme koostuu asuntojen myynnistä.

 Tutustu mahtaviin kohteisiin osoitteessa www.remecainvest.fi

Remeca Investin Harri Sund kertoo meistä seuraavaa: Olemme nyt uudistaneet internet-sivustomme, josta asiakkaamme löytävät kohteemme helposti ja voivat löytää myytävät kohteemme sivustomme kautta. Sivuston toteutus ja suunnittelu tehtiin Suomen Verkkotuen kanssa, jonka ammattitaito oli meille tärkeää. Työhön ja palveluun olemme erittäin tyytyväisiä ja projekti eteni aikataulun ja suunnitelman mukaisesti. Voin lämpimästi suositella kaikille Suomen Verkkotuen palveluita.

 

 

Matti Kajula Oy


mattikajulaMatti Kajula Oy on vuonna 2003 perustettu vakavarainen yritys, joka palvelee pääasiassa kotimaisia teollisuusyrityksiä. Liiketoiminta koostuu pakkaamisen asiantuntijapalveluista ja materiaalien välityskaupasta.

Tutustu Matti Kajula Oy:n palveluihin osoitteessa www.mattikajula.com

Matti Kajula kertoo mielellään kuinka yhteistyö on sujunut eri projektien aikana.

 

 

Keravan Tennisseura KeTS

Kets

Sivustolla on normaalin informaation lisäksi seuran jäsenille oma osio, johon kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Siellä jäsenet näkevät tietoja muista pelaajista. Siellä voi myös seurata eri pelisarjojen edistymistä sekä ilmoittaa pelitulokset.

Tutustu seuraan osoitteessa www.kets.fi

Seuran tietojen ja tapahtumien siirto internettiin on vähentänyt merkittävästi minulle tulevia tiedusteluja kertoo KeTS:in puheenjohta Jussi Horttanainen.