Palvelut

Tarjoamme monenlaista palvelua IT-alalta, mutta alla osa-alueet joihin olemme erikoistuneet.

Konsultointi

Tarvitsetteko apua uuden järjestelmän hankinnassa tai suunnittelussa? Onko teillä suunnitelma yrityksen tietojärjestelmien kehittämiseksi? Onko teillä teille sopivat järjestelmät käytössä? Me autamme teitä valitsemaan heti ensimmäisellä kerralla oikeat palvelut / ohjelmat ja välttämään yleisimmät karikot.

Tarjoamme konsultointia myös liiketoiminnan kehittämiseksi. Käyttämämme Business Model Canvas työkalun avulla on helppo hahmottaa yrityksen liiketoimintamalli ja havaita sieltä löytyvät puutteet.

Kotisivut

Puuttuuko teiltä verkkosivut vai onko aika päivittää vanhat sivunne ajanmukaisiksi ja palvelemaan teitä paremmin?

Tutustu demosivustoomme osoitteessa www.verkkotuki.net

Exchange 2013 sähköposti

Haluatteko yrityksellenne ammattilaisten käyttämät työkalut?

Ajanvarausjärjestelmä

Kauttamme saat erinomaisen ajanvarausjärjestelmän. Tutustu lisää osoitteessa www.verkkotuki.net tai www.24varaus.fi

Sovellukset

Olisiko teillä tarvetta saada juuri teille räätälöity sovellus ja auttaa teitä liiketoiminnassanne? Tehokkaiden alihankkijoiden avulla meiltä sovellukset erittäin kustannustehokkaasti.

Tulosjärjestelmä

Seuroille ja halleille kehitetty järjestelmä jonka avulla lohkopelien tai vastaavien hallinnointi on lasten leikkiä. Tulokset ilmoitetaan verkossa ja kaikki pelit ja tilastot ovat automaattisesti ajantasalla.

Ylläpito

Jos teillä ei ole aikaa omien verkkosivujen päivitykseen niin voit jättää se meidän huoleksemme. Me päivitämme uutiset sivuillenne erittäin nopeasti.

Verkkotuki

Onko sinulla ongelmia tietokoneesi tai sen ohjelmien kanssa? Voimme ottaa etäyhteyden sinun tietokoneeseesi ja selvittää ongelmasi.

 Webkyselyt

 Onko teillä tarvetta webkyselyille? Toimitamme ne nopeasti ja edullisesti.

 

 

 

Suomen Verkkotuki Oy