Tarjoamme monenlaista palvelua IT-alalta, mutta alla osa-alueet joihin olemme erikoistuneet.

Konsultointi

Tarvitsetteko apua uuden järjestelmän hankinnassa tai suunnittelussa? Onko teillä suunnitelma yrityksen tietojärjestelmien kehittämiseksi? Onko teillä teille sopivat järjestelmät käytössä? Me autamme teitä valitsemaan heti ensimmäisellä kerralla oikeat palvelut / ohjelmat ja välttämään yleisimmät karikot.

Tarjoamme konsultointia myös liiketoiminnan kehittämiseksi. Käyttämämme Business Model Canvas työkalun avulla on helppo hahmottaa yrityksen liiketoimintamalli ja havaita sieltä löytyvät puutteet.

Kotisivut

Puuttuuko teiltä verkkosivut vai onko aika päivittää vanhat sivunne ajanmukaisiksi ja palvelemaan teitä paremmin?

Tutustu demosivustoomme osoitteessa www.verkkotuki.net

Microsoft 365 sähköposti

Haluatteko yrityksellenne ammattilaisten käyttämät työkalut?

Pääsynhallinta

Onko teillä tila, jonne pitäisi saada pääsynhallinta helposti järjestettyä? Esimerkiksi palloiluhalleille erinomainen vaihtoehto. Tutustu lisää osoitteessa a title="Pääsynhallinta" " " ">"aasynhallinta.fi

Sovellukset

Olisiko teillä tarvetta saada juuri teille räätälöity sovellus ja auttaa teitä liiketoiminnassanne? Tehokkaiden alihankkijoiden avulla meiltä sovellukset erittäin kustannustehokkaasti.

Ylläpito

Jos teillä ei ole aikaa omien verkkosivujen päivitykseen niin voit jättää se meidän huoleksemme. Me päivitämme uutiset sivuillenne erittäin nopeasti.

Verkkotuki

Onko sinulla ongelmia tietokoneesi tai sen ohjelmien kanssa? Voimme ottaa etäyhteyden sinun tietokoneeseesi ja selvittää ongelmasi.

 Webkyselyt

 Onko teillä tarvetta webkyselyille? Toimitamme ne nopeasti ja edullisesti.