Tiedostojen siirto

Isojen ja useiden tiedostojen siirto palvelimelle on helpoin suorittaa FTP-ohjelmalla.

Filezilla on nopea, ilmainen ja käyttäjäystävällinen FTP-asiakasohjelma. Verkkosivun kontrollit, kuten drag-drop tiedostonsiirto auttaa sinua verkkosivustosi hallinnassa. FileZilla voi ottaa yhteyden lähes mihin tahansa FTP-palvelimeen vaikka olisit palomuurin tai SOCKS-proxyn takana.

Ohjelman haku :
https://filezilla-project.org

Toiminta

1. Asenna FileZilla ohjelma

2. Avaa Filezilla

filezilla1

2. Syötä informaatio, jonka sait rekisteröintiviestissä

Isäntä : ftp.verkkotunnuksesi.fi
Käyttäjänimi :Käyttäjätunnus
Salasana : salasanasi
Portti : 21

filezilla2

3. Klikkaa yhdistääksesi

Mallinnettu email-viestissä, jonka sait rekisteröinnin yhteydessä, tässä on webhotellisi datatekniikat:

FTP:

Ftp Server : ftp.verkkotunnus.fi
Login : esim123K
password : AZ12erTY

4. Ikkunat

Paikallinen sivusto : Esimerkiksi sivusi kiintolevyltäsi.
Palvelimen sivusto : /www
(Hakemisto, jonne haluat viedä sivusi).

filezilla-ikkuna

5. Vedä tämän jälkeen sivustosi www-hakemistoon.

SItten voit selaimella kokeilla ovaa sivustoasi.